Människor är unika varelser. Vi har en förmåga som har spelat en stor roll i vår evolutionära överlevnad: vi vet hur vi ska planera. Det är därför vi borde använda denna gåva till sin fulla potential utan att tro att den är för mycket eller onödig just nu köp från internet prepper butik.

Bara ofta kan vår rädsla, lathet och fördomar förhindra planering. Vi tenderar att skjuta upp saker för senare. Ibland är vi rädda för vad andra människor skulle tänka på sådan extra beredskap. Men sanningen är att det inte är något fel med att känna sig trygg, säker och redo för alla nödsituationer.

Tänk bara på det, vad är galnare: var beredd på en 10-dagars händelse eller att springa till affären och försöka ta lite matförsörjning? Den sista situationen kan uppstå när du inte prep, och konsekvenserna av det kanske inte är mycket bra. Tänk dig att springa runt i affären, omgiven av andra panikande människor, försöker komma ihåg alla nödvändiga saker du behöver köpa. Det skulle vara mycket liten användning av en sådan strumpemetod.

Innan nödsituationer inträffar tänker de flesta av oss inte på hur mycket vatten eller mat vi behöver för att överleva minst två veckor. Det är bättre att tänka på sådana saker i förväg, snarare än att försöka lista ut dem när något redan har hänt. Du kan förlora så mycket dyrbar tid i försök att förvärva först-behöver objekt eller, i princip, det kan vara ännu för sent att göra det. Vanligtvis meddelar nödsituationer Inte deras ankomst. Du måste göra dig redo i förväg.

Hur mycket mindre skulle vi höra i nyheterna att människor lider om alla var bättre förberedda? Att bli förberedd är inte att vara paranoid. Att bli förberedd är att tänka på din framtid, säkerhet och fridfullt liv.