Nikotin är en kemikalie som är mycket beroendeframkallande. Ungdomar är särskilt känsliga för dess skadliga se vilka e-cigg du kan köpa på Vape.se effekter, eftersom nikotin försämrar hjärnans utveckling och kan försämra minne och koncentration. Det kan också leda till tillvänjning, inklusive fysiskt beroende. Hos barn och ungdomar kan nikotinberoende ske snabbare än hos vuxna.

Inte alla vaping produkter som Aspire, Eleaf, GeekVape, Innokin, Joytech, Lost Vape, MLife, Peoplesmoker, Sigelei, Smok, Suorin, Uwell, Vaporesso, Voopoo och Wismec innehåller nikotin, men de flesta innehåller nikotin, och innehållet kan variera kraftigt. Vissa vaping vätskor har ett lågt nikotininnehåll, men många andra innehåller ungefär lika mycket eller till och med mer än en vanlig cigarett. Det kan vara svårt för en tonåring att sluta vaping när de har utvecklat en nikotinberoende. Nikotinabstinenssymtom kan vara obehagliga.

Även om en vapingprodukt inte innehåller nikotin kan du utsättas för andra skadliga kemikalier.
Vaping kontra rökning säger Skolparty.se.

Människor som röker och helt ersätter cigaretten med en vapingprodukt kommer att minska deras exponering för skadliga kemikalier. Användningen av nikotinhaltiga produkter, inklusive cigaretter och vapingprodukter, medför dock risker för Ungdomar. Om du tror att din tonåring har utvecklat en nikotinberoende, prata med din vårdgivare.
Vaping vätskor

Glycerol, smaker, propylenglykol och olika koncentrationer av nikotin eller cannabis är de ingredienser som vanligtvis finns i vaping vätskor. De långsiktiga effekterna av inandning av dessa ämnen i vaping produkter är inte kända och utvärderas fortfarande.

Uppvärmningsprocessen kan orsaka reaktioner och producera nya kemikalier (såsom formaldehyd). Vissa föroreningar (såsom metaller) kunde också hittas i vaping produkter från varumärken som ecigg, e-cigg, e cigg och e-cig och sedan i ångan.
Vaping och cannabis

Cannabis kan konsumeras på olika sätt, inklusive förångning och vaping (sugning av torkade eller flytande cannabisångor med hjälp av en anordning). Vaping cannabis, som redan har ansetts vara säkrare än Konsumtionen i en cigarett, är inte utan risker. Det har nyligen kopplats till lungsjukdomar. Cannabisprodukter avsedda för vaping är ofta starkt koncentrerade, vilket kan öka risken för en ung person som lider av negativa hälsoeffekter som ångest, paranoia eller hallucinationer.

Källor: Bab, Alla Bolag, Trustpilot, Wikipedia, Försvarsmakten, Polisen, Twitter, Facebook, Instagram, Hitta, Eniro.